Begin bij het begin

Ik krijg regelmatig vragen over hoe WordPress werkt en omdat ik altijd alles opzoek wat ik niet weet kan ik steeds meer problemen oplossen en vragen over het werken met WordPress beantwoorden. Ik ben nu daarom ook begonnen met het op ‘papier’ zetten van mijn gedachten en kennis over het bouwen van websites en hoe je je boodschap beter kunt overbrengen. Aan de ene kant voor mezelf om dingen na te kijken maar wellicht helpt het jou ook. Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Laten we beginnen bij het begin. Wat wil je met je website bereiken. Is het informatief, wil je nieuwe klanten, wil je inschrijvingen op je nieuwsbrief of wil je jezelf als specialist neerzetten. Vaak is het wel handig om een bepaald doel voor ogen te hebben zodat je daar gericht aan kunt werken.

Begin bijvoorbeeld een blog als je jezelf neer wilt zetten als specialist op jouw gebied. En dat kan je wel weer mooi aanvullen met een mogelijkheid tot inschrijven voor een nieuwsbrief. Laat ook mensen reageren op je berichten, dat geeft je een mooie gelegenheid om in contact te komen met je publiek en het is bovendien goed voor je vindbaarheid in de zoekmachines.

Ik wil proberen iedere week een ontwerp aan te pakken. Maar ik ben geen tekstschrijver dus ik hoop dat dat lukt 🙂