Je website is net als een auto, om er mee vooruit te kunnen heeft hij onderhoud nodig.

WordPress heeft een grote groep ontwikkelaars die de motor onderhouden, plug-ins en thema’s bijwerken enz. Dat is nodig omdat er altijd weer beveiligingsissues opduiken en omdat het fijn is dat er steeds weer nieuwe mogelijkheden worden ontwikkeld en bestaande toepassingen verbeterd.

Maar het toepassen daarvan op je eigen website moet dan nog wel gebeuren. Dan gaat helaas niet altijd vanzelf. Zodra er updates vrijgegeven worden is zo snel mogelijk installeren het devies. Maar zorg dan wel eerst voor een complete back-up van je website met  database, media enz. want er kan altijd iets mis gaan. Bijvoorbeeld als je verbinding hapert of de update van de core wordt nog niet ondersteund door je plug-ins die je hebt geïnstalleerd. En zo is er nog wel meer te verzinnen, maar meestal gaat het gewoon goed.

Wij helpen de bedrijven voor wie wij websites maken graag met de updates. We maken dan eerst een back-up van de website en doen daarna de updates en kijken of er gekke dingen gebeurd zijn. Meer weten? Stuur een mailtje via het formulier.

Ook een website?

Ik help je graag verder.

Laat het even weten via het formulier: