Je kunt de vormgeving van je website aanpassen door het thema te veranderen. Dat komt omdat de motor en hoe het er uit ziet in principe gescheiden zijn in WordPress. Maar het werkt niet altijd handig. Je hebt mogelijkheden bij het ene thema die vaak niet werken bij andere, waardoor je nog een hele tijd aan de bak moet om alles weer netjes te krijgen. Daarom werken wij met Elementor, de nummer 1 paginabouwer.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Elementor ten opzichte van een thema.

Een van de meest in het oog springende voordelen is wel het gemak waarmee je bijvoorbeeld de header en de footer aan je wensen kunt aanpassen. Dat is vrij eenvoudig. En bovendien kun je verschillende headers voor bijvoorbeeld pagina’s, posts of bijvoorbeeld je archief-pagina maken. Die kun je weer laten vullen door de uitgelichte afbeelding van je post enz. Er is echt heel veel mogelijk waardoor je een heel afwissende, moderne site krijgt.

Hoe dat werkt? Daarover later meer.

Wil je zelf al een beetje kennis maken met deze paginabouwer kijk dan hier, je kunt gratis een light versie downloaden die al heel veel functies heeft en later eventueel een betaalde versie voor 1, 3 of meer sites aanschaffen. Maar zoals gezegd is er een gratis versie hier te downloaden.

Ook een website?

Ik help je graag verder.

Laat het even weten via het formulier: