Maak het bezoekers snel duidelijk wat ze op je site kunnen doen.

Een website bouw je niet om een website te hebben, hij heeft een doel nodig omdat je bezoekers anders niet weten wat ze er moeten doen. Je bezoekers laat je het liefst in één oogopslag zien of ze goed of niet goed zitten.

Dus laten we beginnen bij het begin. Wat wil je met je website bereiken. Is het informatief, wil je nieuwe klanten, wil je inschrijvingen op je nieuwsbrief of wil je jezelf als specialist neerzetten. Dit kunnen doelen zijn om gericht aan kunt werken.

Begin bijvoorbeeld een blog als je jezelf neer wilt zetten als specialist op jouw gebied. En dat kan je wel weer mooi aanvullen met een mogelijkheid tot inschrijven voor een nieuwsbrief. Laat ook mensen reageren op je berichten, dat geeft je een mooie gelegenheid om in contact te komen met je publiek en het is bovendien goed voor je vindbaarheid in de zoekmachines.

Wij bouwen bijvoorbeeld websites. Websites voor kleinere bedrijven. Die bedrijven vinden het vaak lastig om te bepalen hoe ze de bouw en het inrichten van de site aan moeten pakken, daar helpen we ze bij.

Ook een website?

Ik help je graag verder.

Laat het even weten via het formulier: