Waar moet je aan denken bij het bouwen van een website

Gaaf! Je bent slechts een paar stappen verwijderd van een mooie nieuwe website

Bij het ontwikkelen van een website doorloop je verschillende stappen. Wanneer je een bouwer de opdracht geeft om een mooie of een moderne website te bouwen, zonder daar verder een inhoudelijke briefing te geven, dan is de kans groot dat niet wordt wat je wilt of dat het proces langer duurt dan nodig is.

Het is net als met alle zakelijke communicatie; wat is je doel, wat wil je er mee bereiken, wie is je doelgroep, wat is je budget enz. Als die basis zaken helder zijn kunnen er verder inhoudelijke keuzes gemaakt worden.

Je kan namelijk alle kanten op; de vormgeving, wat moet je op een website kunnen doen/vinden en verdere functionaliteit. Moet het een interactieve website worden of een statische website of heb je eigenlijk genoeg aan een veredelde landingspage.

Maar wanhoop niet, we helpen je goed op weg. En we zorgen dat je zelf snapt hoe je eenvoudige dingen op je website kunt bijwerken.

Meer weten over het bouwen van websites met WordPress? We zijn een blog gestart waar je misschien wat aan hebt. Klik hier voor het blog.

Lees meer:

Hulp nodig?

Ik help je graag verder.

Is er iets niet duidelijk? Heb je een vraag of opmerking, ik hoor het graag!