Als ondernemer zit je er natuurlijk niet op te wachten, dat gedoe met websites enzo. Dat kan ik me wel voorstellen, dat heb ik met administratie. Verschrikkelijk. Maar zoals accountants administratie leuk vinden vind ik het leuk om websites te bouwen. Althans wel iets méér dan alleen bouwen: zorgen dat jouw bedrijf goed op het web staat. Dan gaat het niet alleen om de bouw maar zeker ook om de inhoud.

Pakkende teksten – niet te lang – mooie fotografie die ondersteunt en een structuur waardoor je bezoeker geen probleem heeft dat te vinden waarnaar hij of zij op zoek is. Dat is gewoon super leuk om te doen. Sterker nog, heb je zelf een bouwer en zoek  je alleen iemand die je inhoudelijk helpt met je website… Ik vind het goed 🙂

Stappenplan:
Verkenning

We kijken eerst naar je wat je met je website wil, wat moet ‘ie allemaal kunnen, wat wordt het primaire doel. Dan ook uiteraard hoe je je bedrijf nu al neerzet en hoe je klanten je zien.

Voorstel

Is dat helemaal duidelijk komen we met een plan van aanpak; wat gaan we communiceren, welke look en feel gaan we neerzetten. En we kijken ook naar de informatiestructuur.

Ontwerpen

Dan wordt het wat tastbaarder, de bouw. Op basis van de look en feel uit het eerdere proces maken we een voorstel voor de website. De vormgeving van de pagina’s, navigatie enz.

Bouwen

Wanneer we het eens zijn over het ontwerp gaan we invullen. Aangeleverde teksten worden bekeken of het bij de WHY past en eventueel herschreven zodat ze passen bij je bedrijf. Fotografie wordt gezocht bij stockbureau’s of we sturen een fotograaf op pad om eigen unieke foto’s te kunnen gebruiken. Bovendien kijken we in deze fase naar de SEO aspecten.

Presentatie

We zorgen voor een online afgeschermde omgeving waar je naar hartelust kunt testen. Dat is ook het moment dat we nog kunnen tweaken en details aanpassen.

Live!

Als alles goed is knallen we hem er op!

Fiancieel

Wij maken vooraf een complete begroting.

Waarbij we in 3 fasen factureren:

– Verkenning en voorstel 25%

– Bouw en presentatie 50%

– Als alles afgerond is het restant van 25%

Meer weten? Stuur je vraag:

Ook een website?

Ik help je graag verder.

Laat het even weten via het formulier: